Perseri tërmet 4.2 ballë kete radhe në Volos

Greqi

Kishte një thellësi fokale prej vetëm 5 kilometrash

Dridhjet ndodhën në 01:57, epiqendra e tërmetit, e vendosur 5 kilometra në veriperëndim të Volosit dhe thellësia e saj qendrore ishte mjaft sipërfaqësore, siç ishte vlerësuar në 5 kilometra.

Sipas Institutit Euro-Mesdhetar, dridhja ishte 4,2 balle