Ndërhyn Drejtësia e Greqisë për hetimin e vdekjes të Katsifas

692

Prokuroria e Athinës do të hetojë rrethanat e sakta nën të cilat Konstandini Katsifas vdiq në Vouliarates, Shqipëri. Dosja e çështjes u dërgua nga Prokuroria e Janinës në Athinë, ku ka raporte, dëshmitë e të afërmve 35 vjeçarë dhe identitetin e viktimës që tregon se ai ka shtetësinë greke. Rasti vjen në Athinë për shkak të juridiksionit sa i përket një shtetasi grek për një krim të kryer jashtë vendit dhe madje një krim, vijojne mediat vendase
Këtë e pëlqejnë %d blogues: