Në Athinë, Karolos dhe Kamila

873

Vizita është planifikuar për në 9-10 maj dhe është vendosur me ftesë të Presidentit të Republikës Prokopis Pavlopulos, transmentojne mediat greke.Programi i çiftit princ, edhe pse nuk është ende zyrtarisht i njohur, do të përfshijë, përveç prezantimit të një dreke zyrtare në nderin e tij në Pallatin Presidencial, një vizitë në Muzeun e Akropolit dhe një turne udhëzues në Partenon.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: