Në Greqi të hënën kryeministri i Turqisë

Greqi Kryesore

Në Greqi ditën e hënë do të jetë kryeministri i Turqisë.

Këtë njoftim e dha agjencia turke “Anatoli”, ku kryeministri turk Binali Yildirim do të ketë kontakte me udhëheqjen politike greke. Në programin e tij përfshihet edhe vizita në rajone të Trakës.

Kjo vizitë bëhet në një kohë kur Turqia me maqnovraqt ushtarake po shkel çdo ditë kufijtë detar dhe ajror…