Ne pranga grupi i fallsifikimeve dhe trafikimeve, midis tyre 13 shqiptar

998

Nje grup prej 20 personash jane prangosur sot nga autotitetet policore te Athinës, ku midis tyre edhe 13 shtetas shqiptar. Vetëm në Gjermani u gjetën vetëm 250 dokumenta te fallsifikuara nga ky grup.

Ishte nje bashkepunim i EUROPOL  me policine greke, Tregues është fakti se sipas të dhënave, vetëm në korrik 2017, janë dhënë më shumë se 100,000 dokumente fallco.

Grupi funksionon që nga viti 2014, kishte një gamë të gjerë të urdhrave nga jashtë, falsifikimi i kartave të identitetit, lejeve të drejtimit, pasaportave, lejeve të qëndrimit, pullave të kontrollit kufitar të Shengenit, vizave, Kartelave të Identitetit të Veçantë të Shtëpisë dhe madje edhe certifikatave të pagëzimit dhe lindjes , kartat bankare dhe kartat shëndetësore.

 Drejtuesit e grupit paronin rreth 100 urdhra në ditë, dhe kostoja varionte nga 400 në 5.000 euro…
Këtë e pëlqejnë %d blogues: