Tsipras: Ndihme sociale prej 1.4 miliard euro per 3.4 milion qytetare

956

“Dhe këtë vit  do të shpërndajmë një ndihme social për qytetarët që kanë nevojë më së shumti. Ne do të shpërndajmë një sasi edhe më të madhe. Përkundër katastrofës, pavarësisht nga lufta shkatërruese, ekonomia po stabilizohet dhe rimëkëmbet, “tha kryeministri Alexis Tsipras në një mesazh televiziv mbi dividentin social.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: