Një 24-vjeçare refugjate u përpoq të bënte vetëvrasje, por…

273

Greqi/ U përpoq ti jepte fund jetës e saj sot të enjten një grua e re 24-vjeçare në kampin e refugjatëve në Koutsoheros. Gruan e re në moshë 24-vjeçare e kanë shpëtuar nga kjo vetvrasje refugjatët e tjerë, duke shmangur tragjedinë.

Në kamp ka mbërritur një ambulancën EKAB dhe e derguar atë në spital. Ende nuk dihen arsyet e kesaj e kësaj gruaje qe u përpoq ti jepte fund jetes se saj.