Një çantë shpine me bombola gazi është gjetur pranë shtëpisë së drejtorit të burgjeve të Koridallos

Greqi

Një mjet ndezës i improvizuar i përbërë nga 4 bombola gazi, një shishe lëndë djegëse 4 litërshe është pikasur nga një kalimtar rasti në kryqëzimin e rrugëve Gravia Agia Varvara dhe Gravia në Dafni.

Zona është rrethuar nga policia dhe një ekip i TEEM, ndërsa në vendngjarje ka shkuar për ndihmë edhe një automjet i Zjarrfikësve.

Sipas informacioneve të mediave vendase aty pranë banon drejtorsha e burgjeve të Korydallos.

Është nënë e dy fëmijëve, u emërua në administratën e burgjeve, e thirrur për të menaxhuar problemet në burgun më të madh të burrave në vend. Është kjo grua që muajin e kaluar i shpëtoi jetën shqiptarit Simon Prela nga dhuna që po ushtrohej nga katër gardianë në ambientete e jashtëme të burgut.

I diplomuar në Panteio (Departamenti i Shkencave Politike dhe Studimeve Ndërkombëtare), me diplomë master në Departamentin e Menaxhimit të Njësive Kulturore të Universitetit Hellenic Hapur, ka marrë pjesë në programe për trajnimin e punonjësve të burgjeve, vlerësimin e nëpunësve civilë dhe zbatimin e politikës së emigracionit