Operacioni “Fshesa”: Greqia 11.223 shqiptar te debuar ne 2017.

886

Debimet ne mase te emigranteve ilegal nga Greqia vazhdon qe nga 1991 e deri me sot, ku per nga numri perbejne 25-30 te debimeve te pergjitheshme qe behet nga BE.

Konkretisht, ne tre vitet fundit policia greke ka debuar 35.266 shqiptar per qendrim te paligjshem brenda teritorit te Greqise. Vetem per 6 mujorin e pare te 2018 u debuan 4.190 shqiptar.

Ne 2015 u debuan 9.628.

Ne 2016 u debuan 10.225

2017 u debuan 11.223.

Nga shifrat shohim se numri i te kthyerve eshte ne rritje. Te kthyerit per muajin janar te ketij viti ishte 628, per shkurtin 648, per marsin 668, prillin 745, majin 738 dhe qershorin 463…

Te dhenat jane marre nga faqja zyrtare e policise se shtetit.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: