Deklarata e Komisionerit Khan: Me marrëveshjen midis Greqisë dhe Shqipërisë, do të ketë një ndryshim të kufijve!

825

Komisioneri i BE për Politikën Rajonale dhe Zgjerimin Johannes Hahn, në prani të Ministrit të Jashtëm të Shkupit, foli për zgjidhjen e emrit të Shkupit dhe bisedoi rreth marrëveshjes së përgatitur Athinë-Tiranë.

“Nëse ka një marrëveshje midis Greqisë dhe Shqipërisë, pasi ka një ristrukturim kufitar, kjo është shumë e rëndësishme dhe vendimtare për qytetarët”, tha Johannes Han!

Thjesht, në këtë deklaratë, Komisioneri Europian njoftoi se nëse bisedimet Kotzia-Tsipra me Kryeministrin Rama do të përfundoheshin, do të kishte një ndryshim të kufijve!, transmenton e perditeshmja PROTO THEMA