OSBE: Urime qeverisë dhe opozitës për marrëveshjen

Politika

Organizatat për Siguri dhe Bashkëpunim uron marrëveshjen politike të arritur në orët e vona të natës mes dy liderëve kryesorë të politikës shqiptare. “Urime qeverisë dhe opozitës për #Marrëveshjen! #PrezencaOSBE e gatshme të mbështesë fort #ReformaZgjedhore për #ZgjedhjeTëLiraETëNdershme”, thuhet në një mesazh në Tëitter. OSBE do të monitorojë zgjedhjet parlamentare në Shqipëri. Në vendin tonë do të mbërrijnë 300 vëzhgues të OSBE-ODHIR.