Paloka: Ngjarja e Rinasit shkallmimi i sigurisë në vend

Lajme

EDI PALOKA NE FOCUS NEWSNënkryetari i PD, Edi Paloka ka deklaruar në një komunikim me mediat se, “ngjarja e djeshme në Rinas është dëshmi e shkallmimit të çdo standardi sigurie në vend dhe konfirmim se Shqipëria dhe shqiptarët janë më të ekspozuar se kurrë dhe më të pambrojtur se asnjëherë më parë nga krimi dhe pasojat e tij”.