Përfundon numërimi i votave në Fushë-Arrëz dhe Pukë, ja kush është fitues

Aktualitet

Ka përfunduar procesi i numërimit në KZAZ 8 në bashkinë Fushë-Arrëz, si dhe në bashkinë Pukë.

Në Fushë-Arrëz ka rrëmbyer fitoren PS, duke marrë një nga bastionet e Partisë Demokratike. Rezultatet përfundimtare janë: PS me 2720 vota, PD 1018 vota, LSI 597 dhe PSD 199 vota. Ndërsa në Pukë, Partia Socialiste ka shënuar një fitore bindëse në 25 kutitë e votimit. Ajo çfarë vihet re është fakti se ka pasur një numër të konsiderueshëm fletësh votimi që janë shpallur të pavlefshme, rreth 230.