Përsëri në Shqipëri ministri grek Kotzias

836

Ne Shkup do të shkojë menjëherë pas festës së Pashkës, Ministri i Jashtëm Nikos Kotzias. Në veçanti, ministri i jashtëm do të jetë në të martën e Pashkëve në Shkup në mënyrë, për të vazhduar negociatat për çështjen e emrit, ndërsa përshtypja e dhënë në këtë lëvizje është se qeveria pret zgjidhje të menjëhershme në mënyrë dinamike duke vazhduar negociatat. Sipas burimive flitet se Nikos Kotzias do të marrë një-delegacion në Shqipëri, Kosovë, Serbi dhe Maqedoni, i cili është destinacioni final. Duhet theksuar se në këtë lëvizje menjëherë do të informojë të gjitha palët për zhvillimet në çështjen e mprehtë të emrit të Maqedonisë.

 

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: