Policia greke arreston nje grup kriminal, midis tyre dhe një 21 vjeçare nga Shqiperia

810

Policia greke ka hedhur pranga tetë anëtarëve te nje grupi kriminal, midis tyre dhe nje 21-vjeçare shqiptare. Grupi vepronte qe nga shtatori i kaluar.

Banda sistematikisht kryerjen e vjedhjeve motoçikletave të mëdha ku deri më tani kishin kryer tridhjetë e një raste të tilla në pjesë të ndryshme të Atikës. Motorret e vjedhur i publikonin ne faqe internetit, nga ku edhe u diktuan nga policia vendase. Ata i conin motoçikletat e vjedhura në dyqane, të cilat i përdorën për pjesë rezervë.Me urdhër të prokurorit të Parë të Athinës Shkallës së Gjykatës, policia ka dhënë emrat dhe fotot e tetë të arrestuar, ku midis tyre eshte edhe 21 vjeçarja shqiptare MARILENA ABEDIN KOCAJ  DATLINDJES 27-7-1997
Këtë e pëlqejnë %d blogues: