Në Janinë takimi i shefit të EL.AS. me kreun e ri të Policisë Shqiptare

Greqi

Diten e martë në Janinë është bërë një takim ceremonie për njohjen e Shefit të Forcës së Policisë Helenike, nënkolonelin Konstantinos Tsouvalas me Shefin e ri të Policisë Shqiptare, z. Ardi Veliou. 

Kreu i policise greke Tsouvalas tha se, takimi është një hap i shkëlqyeshëm për bashkëpunimin midis dy palëve, të cilat i theksoi se është i mirë. Shefi i policisë greke duke iu përgjigjur një pyetjeje rreth trafikimit të vazhdueshëm të drogës nga Shqipëria në Greqi tha se z. Ardi Veliou përcolli interesin e tij të sinqertë në luftimin e këtij aktiviteti të paligjshëm. Gjatë takimit, siç është shënuar në njoftimin përkatës, i cili është bërë me ftesë të Shefit të Policisë Helene, u konfirmua niveli i shkëlqyeshëm i bashkëpunimit midis Policisë së të dy vendeve dhe çështjet lidhur me vlerësimin e bashkëpunimit policor deri më tani dhe forcimin e mëtejshëm të tij, fusha të ndryshme me interes të ndërsjellë.