Poza seksi të modeles së këngës “Despacito”

Zuleyka Rivera është një modele dhe aktore Puerto Rikane ecila u kurorëzua Miss Universe në vitin 2006.

Për famëne saj, ajo i detyrohet hitit të këngës “Despacito”, ku përveç bukurisë shfaqet dhe sensualiteti i saj.