Presidenti Meta: Soros po zbras Shqipërinë

281

Presidenti i Shqipërisë ka deklaruar se hqipërinë po e zbras miliarderi Soros, ai i ka kërkuar kryeministrit shqiptar që Sorosi të investojë në Shqipëri, duke theksuae se : “Kam 2 vjetë që po them se Sorosi po zbras Shqipërinë” tha Presidenti Meta.

Kujtojmë se nga janari i vitit 2019 deri në gusht të 2020-s kanë aplikuar për azil në një nga shtetet e Bashkimit Europian dhe të tjera rreth 30.5 mijë shqiptarë, sipas të dhënave të publikuara nga Eurostat.