Presidenti Pavlopoulos deklaron pasurinë e tij

Greqi

Të ardhurat e përgjithshme prej 104,298 eurosh u shpallën nga Prokopis Pavlopulos sipas deklaratave për “interesa publike” që janë botuar dhe kanë të bëjnë me pasuritë e vitit 2015. Për të njëjtin vit, gruaja e Presidentit të Republikës Vlasia Pelcemi-Pavlopoulou deklaroi të ardhura prej 3,000 euro.

Gjithashtu, z. Pavlopulos deklaroi depozita depozituese prej 6,010 euro, njëra prej të cilave është e zakonshme me gruan e tij në BNP PARIBAS (2,328 euro). Znj. Peckemis ka depozituar 3,020 €, prej të cilave 1,527 € është në një llogari të palës së tretë. Pavlopoulos tha, së bashku me gruan e tij, përdorimin e një shtëpie në Mykonos dhe një kullotë në Messinë. Znj. Peckemis deklaroi një apartament në Neo Psikoiko nga përfitimi prindëror. Z. Pavlopoulos posedon makinë1dhe deklaroi se kishte transferuar një veturë për 500 euro. Presidenti i Republikës deklaroi se në vitin 2015 ai kishte një borxh total prej 154,666 €.