Protesta e opozitës, Lu dhe Vlahutin takim me Xhafaj

Aktualitet

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri Donald Lu dhe ambasadorja e Bashkimit Evropian, Romana Vlahutin, po zhvillojnë një takim me ministrin e Brendshëm, Fatmir Xhafaj.

Takimi po zhvillohet në zyrën e ministrit të brendshëm, ndërkohë mësohet se fokusi i takimit është protesta e Partisë Demokratike, ditën e shtunë më 13 maj.