PS i ikën “Rilindjes”, rikthehet grushti i mbledhur me trëndafil të kuq, stema…

106

Partia Socialiste do të mbajë të shtunën e 9 prillit Kongresin, ku pritet të miratohet statuti i ri dhe ndryshime të tjera të rëndësishme.

Në nenin 12 të Statutit të ri, parashikohet ndryshimi i simbolit, stema dhe flamuri i Partisë Socialiste. Simboli i ri i PS-së paraqet një grusht të mbledhur, i cili mban një trëndafil të kuq, kurse stema është në formë rrethi me ngjyrë të gjelbër.  Flamuri i Partisë Socialiste është ngjyrë rozë me stemën e partisë në mes. Këto ndryshime janë dukshëm rikthimi i PS-së në origjinalitet. Pra, “Rilindja” e Edi Ramës e 9 viteve më parë ikën dhe rikthehet në simbolet e para të saj.Këtë e pëlqejnë %d blogues: