Qytetari nga Hasi: Shkela leje qëndrimin në Greqi për shkak të koronavirusit, në doganë më gjobitën (VIDEO)

535

Një qytetar nga Hasi, Alfred Kukaj është gjobitur në doganë pasi ka shkelur leje-qëndrimin prej 3 muajsh.

Ai thotë se autoritetet greke nuk e kanë marrë parasysh fare kur ju ka thënë se nuk mund të lëvizte për shkak të koronavirusit, ndërkohë që as në ambasadën shqiptare kur ka telefonuar nuk i është përgjigjur askush.

“Vij nga Santorini, erdhën me avion deri në Athinë dhe pastaj me taksi. Më vunë gjobë 1 mijë e 200 euro se shkela lejeqëndrimin prej 3 muajsh. Kjo më ndodhi vetëm për shkak të koronavirusit se e pata pak të vështirë të kthehem, nuk e morën parasysh këto që ju thashë. Edhe në ambasadë kam telefonuar por askush nuk më ka kthyer përgjigje. Kanë ndaluar në doganën greke mbi 15 persona, mes tyre edhe nipi ynë”,- tha Kukaj i indinjuar.

(BalkanWeb)