Rama u lë detyrat prefektëve: I dua deri pasdite!

223

“Të gjitha godinat e prekura të shikohej. Pasdite dua të shikoj hartën, kush bën cfarë. Kush është përgjegjës për cdo pallat për t’u marrë me njerëzit dhe infrastrukturën. Prefekti, drejtori i emergjencave dhe dikush nga instituti i ndërtimit duhet të punojmë bashkë. Nëse e kemi këtë hartë sot gjithcka do të shkojë mbarë. Edhe identifikimi i dëmeve duhet bërë me kujdes, të mos mbetet pa asistuar asnjë, por të mos kemi spekulantë, duhen kontrollore të gjithë bashkë të unifikuara. Si në një hartë beteje. Ju duhet të keni deri sot pasdite cdo pikë të dëmtuar me emra. Kërkojë solidariteti i prefektëve të tjerë. E fundit që kam për të mos, ata që janë dëmtuar do të jenë të sigurt që të mos harrohen” tha Edi Rama.