Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të ushtrise greke në Kosovë

708

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm, admirali Evangelos Apostolakis , i shoqëruar nga shefi i Shtabit të Përgjithshëm, lejtnant Alcibiades Stefani vizitoi forcat e ushtrise greke ne Kosovës (ELDYK) në kampin e Forcës së Kosovës (KFOR) në rajonin e Prishtinës. Shefi i Mbrojtjes u takua personelin e stafit ELDYK dhe delegacionit diplomatik grek, ku diskutuan dhe shkëmbyen përshëndetjet përpara festave të Pashkëve. Gjithashtu, shefi i Mbrojtjes u takua me Komandantin e KFOR-it, gjeneral major Salvatore Cuoci, Forcat e Armatosura Italiane, me të cilin ka diskutuar çështje me interes të përbashkët.

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: