Kryeministri Tsipras: Dëgjoj biseda të ndryshme, zgjedhjet në vjeshtën e vitit 2019

930

ATHINË / Qëllimi i qeverisë është që zgjedhjet parlamentare të zhvillohen në vjeshtën e vitit 2019, me përfundimin e mandatit të tij, tha kryeministri Alexis Tsipras gjatë fjalës së tij sot në takimin e kabinetit.

Qëllimi i kësaj qeverie – në të njëjtën kohë si tejkalimi i krizës, duke lënë memorandumet është të çojë në vendimin popullor në fund të afatit të saj. Dhe fundi i mandatit tonë është në vjeshtën e vitit 2019, as në zgjedhjet evropiane të vitit 2019. Pse dëgjoj biseda të ndryshme, mendime të ndryshme. Zgjedhjet europiane thjesht do të mohojnë, madje edhe pa fat, të gjithë ata që nxitojnë për të formuar shoqata politike, përmes sondazheve janë të paqarta dhe të dyshimta në besueshmëri sondazhet formojnë një imazh të rreme, jo vetëm tani por edhe dekada te shkuara, por edhe në lidhje me krizën e popullit grek “ theksoi Kryeministri.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: