Shqiptari denohet me 108,5 vjet burg, por ben vetëm 8,5 vjet

Greqi Kryesore

Ai u lirua nga ligji i Paraskevopulos – Ai nuk u dëbua nga vendi sepse ai aplikoi për azil

Eshte gazeta protothema.gr qe zbulon sot. Një 36 -vjeçar shqiptar me 15 emra, u arrestua në shkurt të vitit 2008 dhe u dënua me një dënim të përgjithshëm prej rreth 108,5 vjet (104 vjet e 54 muaj në bazë të dokumenteve të lirimit ) për një organizatë kriminale, vjedhje në bashkëpunim dhe në vazhdim, serial qëllimshme vrasje, kryerjen e paligjshëm të armëve dhe të tjera, në bazë të dokumenteve të lirimit të cilat ditur. Ai u lirua në nëntor 2016 nga burgu i Domokos, e cila shërbeu si një burg të sigurisë së lartë Lloji C, Ligji i miratuar nga qeveria SYRIZA (ligji 4322 / 27-4 -2015, i njohur si ligji Paraskevopoulos.) ka  shfuqizuar ligjin e meparshem, duke kufizuar qendrimin e tij dhe paraqitjen dy herë në muaj në stacionin e policisë së zonës…