Greqi : Do udhetonin me pasaporta te falsifikuara, breshëri arrestimesh në aeroporte

1002

Një breshëri arrestimesh ndodhi brenda 6 ditëve në dy aeroportet e Heraklios dhe Sitisë ne Krete, për falsifikim per udhetim, një total prej 37 të huajve u përpoqën të udhëtonin me pasaporta të falsifikuara.

Konkretisht, janë 20 burra, 14 gra dhe tre të mitur, të cilët kanë treguar dokumente të falsifukuara të udhëtimit tek autoritetet për të hipur në fluturime të destinuara për aeroportet në Gjermani, Itali, Belgjikë, Francë, Holandë, Hungari dhe Mbretërinë e Bashkuar Spanja. Autoritetet vendore ende nuk kane beret e mundur identitetin e te arrestuarve…

Arrestimet u zhvilluan ndërmjet 20 – 26 gushtit në aeroportin “N. Kazantzakis “të Heraklios dhe në Aeroportin të Sitia” Β. Kornaros “. Arrestimet treguan se dokumentet e udhëtimit të supozuara nga autoritetet çeke, frënge, italiane, spanjolle, estoneze, daneze, rumune, gjermane, braziliane, bullgare, japoneze, austriake dhe sllovene. Pasaportat u konfiskuan, ndërsa te arrestuarit jane derguar pranë prokurororise se rrethit.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: