Shqiptari kryen krimin në Greqi dhe arrestohet nga interpoli në Zvicër

Greqi

shqiptari ne focus -1Në dëm të tij ishte dhënë një urdhër-arresti evropian.Shtetas shqiptar, në vitin 2012, së bashku me disa të bashkë-pandehur, ishin përpjekur për të vjedhur një makinë nga një banesë. Në përpjekje për të shpëtuar, kishin qëlluar në mënyrë të përsëritur me kallashnikovë, plagosur pronarin e makinës dhe vëllain e tij për vdekje. Është arrestuar në Zvicër shqiptari, i përndjekur nga policia greke, kundër të cilit ishte dhënë një urdhër arresti evropian në pritje për vrasje me qëllim, tentim vrasje me qëllim, tentativë vjedhje dhe shkelje të ligjit për mbajtje të armës.

Burimi: Proto Thema