Sulmi i anarkisteve në TV100, u goditën punëtorët me sende metalike, thyen makinat

933

Sipas informacionit te thestival.gr ne Selanikin, rreth 20 njerëz të maskuar  me kapuc sulmuan hyrjen e ndërtesës që pret TV100 dhe FM100, qe ndodhet në qendër të Selanikut. Ata hodhen bojë dhe thyen xhamin duke shkaktuar dëme në automjete të parkuara. Demtuan tre automjete si dhe goditën një punëtor TV100 , duke e plagosur lehte qe me një ambulancë e EKAB dhe u transferua në spitalin AHEPA. Autorët hodhën fletushka te shkruar “për çdo lajm te ores 8 një stacion televiziv i thyer” dhe “fitore në luftën e të burgosurve kundër kodit të ri penal”.

Ne vend kane mbritur forcat e policise
Këtë e pëlqejnë %d blogues: