Tërmeti prej 4.4 magnitudë në Britani

Rajoni

Termeti ka goditur Britaninë “Vibrat sizmike të një magnitude të tillë janë vërejtur në Britani çdo 2-3 vjet”, tha Instituti Gjeologjik Britanik.

Tërmeti prej 4.4 magnitudë vibrimit ka ndodhur të shtunën në Britani, e cila u ndje në disa pjesë të Uellsit dhe në jugperëndim të Anglisë, në bazë të shpalljes së Institutit Gjeologjik Britanik (BGS), Sipas BGS, epiqendra e tërmetit ndodhej 20 kilometra në veri të Swansea, Uells. “Vibrimet sizmike të kësaj shkalle janë vërejtur në Britani çdo 2-3 vjet,” tha Instituti Gjeologjik Britanik në një mesazh Twitter.