Terror në Greqi! Vëllezërit shqiptarë godasin për vdekje me sëpatë grekun në sy të fëmijëve

146

Një episod i egër që rezultoi me plagosjen fatale të një 53-vjeçari me sëpatë ka ndodhur në zonën e Kasandrës, në Kalkidha .

Sipas informacioneve të protothema.gr, gjithçka ka ndodhur rreth orës 22:00 të enjten e kaluar kur dy vëllezër nga Shqipëria, 27 dhe 47 vjeç, kanë dalë jashtë shtëpisë së viktimës 53-vjeçare dhe kanë nisur një konflikt me të , djalin e tij 24 vjeç dhe vajzën 18 vjeçare.

Në një moment, 27-vjeçari ka goditur me thikë 24-vjeçaren dhe ka shtyrë të renë me të cilën dyshohet se kanë pasur lidhje personale, ndërsa vëllai i tij ka goditur me sëpatë në gjoks 53-vjeçarin, duke e lënë të vdekur. Kur 53-vjeçari i pafat u transportua me autoambulancën e EKAV-it në Qendrën Shëndetësore Kassandra, por u konstatua i vdekur.

Dy vëllezërit e moshës 27 dhe 47 vjeç u arrestuan mesditën e së nesërmes nga oficerët e policisë së Departamentit të Sigurisë Poligyros dhe u dërguan në Prokurorinë e Polygyros. Ai nga ana e tij i ka referuar në hetuesi, ndërsa pas rrëfimit të tyre janë cilësuar të burgosur të përkohshëm dhe janë transferuar në burgjet e Nigritës.

Sipas informacioneve të protothema.gr, gjithçka ka ndodhur rreth orës 22:00 të enjten e kaluar kur dy vëllezër nga Shqipëria, 27 dhe 47 vjeç, kanë dalë jashtë shtëpisë së viktimës 53-vjeçare dhe kanë nisur një konflikt me të , djalin e tij 24 vjeç dhe vajzën 18 vjeçare.

Në një moment, 27-vjeçari ka goditur me thikë 24-vjeçaren dhe ka shtyrë të renë me të cilën dyshohet se kanë pasur lidhje personale, ndërsa vëllai i tij ka goditur me sëpatë në gjoks 53-vjeçarin, duke e lënë të vdekur. Kur 53-vjeçari i pafat u transportua me autoambulancën e EKAV-it në Qendrën Shëndetësore Kassandra, por u konstatua i vdekur.

Dy vëllezërit e moshës 27 dhe 47 vjeç u arrestuan mesditën e së nesërmes nga oficerët e policisë së Departamentit të Sigurisë Poligyros dhe u dërguan në Prokurorinë e Polygyros. Ai nga ana e tij i ka referuar në hetuesi, ndërsa pas rrëfimit të tyre janë cilësuar të burgosur të përkohshëm dhe janë transferuar në burgjet e Nigritës.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: