Tragjedia: Katër të vdekur nga përplasja e helikopteri i shpëtimit me një aeroplan

Rajoni

Një përplasje helikopteri me një avion të vogël gjatë fluturimit njoftojnë autoritetet gjermane. Informacioni i parë flet për të paktën katër të vdekur dhe ka frikë se numri i viktimave do të rritet. Deri më tani, nuk ka prova për rrethanat e sakta në të cilat ndodhi tragjedia…