Tsipras dhe Zaef marrin Çmimin e Paqes në Westphalia

251

Çmimi sivjet i Paqes Westphalian do t’i jepet përgjysmë Alexis Tsipras dhe Kryeministrit të Shkupit Zoran Zaef për arritjen e “Marrëveshjes së Prespës”

Presidenti i SYRIZA, Alexis Tsipras, shkon në Gjermani, sot të Premten më 27 Gusht, për ceremoninë e ndarjes së Çmimit të Paqes në Westphalia.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: