Tsipras: Fqinjët të ndalojnë përdorimin e termit “Maqedoni”

859

Tsipras: Ç’është kjo” M “?

Kryeministri, duke iu referuar Shkupit, theksoi: “Emri” Maqedonia “Greqia, e mirë apo e keqe, e ka pranuar atë për shumë vite” dhe theksoi: “Maqedonia: Çfarë është kjo” M “?, Siç tha ai, “ajo që qeveria quhet me negociata nuk është që të japë, por të kthehet, të bindë fqinjët të ndalojnë përdorimin e termit” Maqedoni “pa një përkufizim gjeografik, të mos përqafojnë simbolet dhe emrat. Nuk është e lehtë për të negociuar, por kemi marrë disa hapa. “

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: