Për Demokracinë, për jetën me dinjitet do të fitojmë

1147

“Përpjekjet tona për të mbrojtur dhe për të zgjeruar të drejtat tona, për Demokracinë, për jetën me dinjitet do të fitojë,” ka shkruar në mesazhin e tij me rastin e 1 Majit…

cipras ne focusnews
Këtë e pëlqejnë %d blogues: