Turizëm seksi në Greqi, partnerët këmbejnë gratë me njeri-tjetrin

Lifestyle

kreta 1-1Dyzet njerëz ruajnë hotelin lluksoz për të siguruar sigurinë e tyre dhe për të mbajtur larg sytë nga ky hotel në Stalida të ishullit të largët të Kretës, ku të gjitha lejohen. Është festa më e madhe ku shumica e partnerëve të këmbimit organizon një nga më të famshme swingers klub në Evropë, që për këtë vit zgjodhi ishullin e Kretës për të festuar 15-vjetorin të ashtuquajtur- swingers, ku partnerët këmbejnë gratë me partnerin tjetër. Nga prilli 18 anëtarët e holandez të klubit swingers «SDC» gjënden në Hotelin në Stalida dhe do të qëndrojnë deri në fillim të majit.

Turizmi seksual duket se ngadalë e ngadalë është duke fituar terren në Greqi dhe turistët e avancuar përveç bukurive të ishullit gëzojnë kënaqësitë e tyre pas këmbimit të partnerëve, lodrave erotike, në thellësitë e hoteleve të Stalidas. Këto turistë të nivelit me ekonomi të lartë që erdhën në ishullin e Kretës nga pjesë të ndryshme të botës: nga Azia, Evropa dhe Afrika. Sipas webit në faqen e klubit holandez, ky lloj turizmi seks ka shitur shumë shpejt, pavarësisht kostos së lartë, e cila arrin në 1000 euro për person për natë.

kreta 2-2

Hoteli në të cilën ata banojnë arrin për të mbuluar shijet e tyre dhe të ofrojnë atyre infrastrukturën e nevojshme për stirrings e tyre erotike si vrima të famshme dhe lavdi kudo. Megjithatë në hotel, nuk lejohet hyrja për njerëzit që nuk kanë lidhje me klubin swingers dhe ka një sekret absolut në lidhje me atë që ndodh aty brenda. Për këtë arsye kujdesen për ruajtjen e sekretit dyzet njerëz, të cilët vetë kanë zgjedhur  për të ofruar shërbimet e tyre dhe janë përgjegjës për mbikëqyrjen dhe administrimin e plotë. Thuhet se, askush nuk mund të kalojë hyrjen në hotel me makinë ose me telefonin celular, pasi swingersit duan të ndjehen të çliruar në çdo kohë për të shijuar turizmin e seksit.

kreta 4-4

 

Burimi: cretalive.gr