Zhdukja në Greqi: Tragjedia e 19-vjeçares shqiptare Artemis, mos vallë ka vdekur?

Greqi

 

 

Hapet një raund i ri hetimesh dhe dëshmish me qëllim gjetjen e 21-vjeçares Artemis Vassilis, gjurmët e së cilës u zhdukën në mënyrë misterioze më 16 tetor 2020 në Koropi, pas caktimit të çështjes thriller në Departamentin e Krimeve kundër Jetës pranë Drejtorisë të Sigurimit të Atikës.

Deri më tani hetimet për gjetjen e bukuroshes, e cila rezulton e zhdukur prej 17 muajsh, kryheshin nga Drejtoria e Policisë së Koropit. Megjithatë, çështja tani ka kaluar në Vrasje, pas një sërë faktesh të reja që dolën në dritë dhe aktakuzës së ngritur nga avokati i familjes së vajzës, në të cilën kërkon që dëshmitarët kryesorë të rastit të dëshmojnë sërish.

Sipas informacioneve, synimi i oficerëve me përvojë të Sigurimit është që përmes një raundi të ri hetimesh të mund të gjejnë fundin e fillit që do të çojë në hetimin e çështjes së çuditshme që pushtoi opinionin.

Njëkohësisht oficerët e Departamentit të Krimeve kundër Jetës i kushtojnë vëmendje të veçantë se çfarë do të thonë  persona të caktuar nga mjedisi miqësor të 21-vjeçares, të cilët dyshohet se dinë më shumë se çfarë kishin përmendur në deklaratat e tyre të para, që do të thirren sërish për të dëshmuar për zhdukjen misterioze. Megjithatë, edhe pas zhvillimeve të fundit, prindërit e 21-vjeçares janë optimistë se do të marrin përgjigjet se çfarë ka ndodhur saktësisht me fëmijën e tyre.

Gjurmët e 21-vjeçares Artemis Vassilis u zhdukën rreth orës 14:30 të së premtes, 16 tetor 2020, kur ajo doli nga shtëpia e saj duke thënë se do të shkonte në një dyqan të njohur lodrash në Peania për të aplikuar për një punë. Po atë ditë, në orën 6 të pasdites, telefoni i saj u mbyll në kryqëzimin e rrugëve Leontariou dhe Nikolaou Dede, pranë stacionit periferik të Pallinit dhe që nga ai moment rruga e saj u mbulua nga errësira e padepërtueshme.

Avokati i familjes Vassilis, Anastasios Dougas, kishte deklaruar Krishtlindjet e kaluar se kishte dy dëshmi, sipas të cilave Artemis është gjallë dhe në fakt njëra prej tyre deklaroi se vajza e re po mbahet kundër dëshirës së saj nga dy të huaj në një hapësirë ​​specifike në qendër të Metaxourgeio.

Që prej asaj kohe ka pasur edhe dëshmi të tjera për vajzën “fantazmë”, të cilën shumë thonë se e kanë parë, pa mundur të shpjegojnë se ku ndodhet. Rreth një muaj më parë, babai i 21-vjeçarit Giannis Vassilis tregoi në emisionin “Drita në tunel” se në familjen e tij ka mbërritur informacioni se Artemisa është varrosur në zonën e Karellës, duke shtuar se ai dhe gruaja e tij kanë gërmuar për të gjetur. ajo!
Burimi: newsbreak.gr