Edhe nje grua tjeter viktimë e tragjedisë së zjarrjeve, ne 89 numri i identifikuarve

Greqi

Sot ka ne mbremje ka vdekur edhe nje grua 55-vjecare, shkon ne 89 numri i të vdekurve te identifikuar zyrtarisht

Ministria e Shëndetësisë, njofton se “Sot, natën e së shtunës, regjistrohet edhe viktima e djegur nje grua55 vjeç\re e cila ishte shtruar   ne spital te Athines. Aktualisht, 38 persona me plage te renda ndodhen në spitalet e Attikës, nga të cilët 8 janë shume rende dhe mbahen me ndihmen e aparaturave mjekesore.. Një fëmijë vazhdon të mjekohet në Spitalin e Fëmijëve “Hagia Sophia” në gjendje të mirë.