Zi në Rusi për 10 gjimnastët

Rajoni

aksidenti ne rusi-2

Aksident tragjik godet në sportin ndërkombëtar. Pak ditë pas rrëzimit të avionit në Kolumbi me ekipin brazilian të futbollit, sot ndodhet në Rusia që vajton jetën e atletëve të rinj.Në mënyrë të veçantë humbën jetën në Rusi në përplasje me autobus dhe kamion dhjetë gjimnastët rinj, moshës 11- 16 vjeç, ndërsa 22 vajza të tjera janë shtruar në spital. Disa madje në një situatë kritike.Aksidenti ka ndodhur në autostradën Sary – Khanty Masnik dhe të gjithë atletët janë anëtarë të qytetit Neftegiougkansk ekipit të gjimnastikës.Hetimi vazhdon nga policia mbi përgjegjësitë e të dy shoferët dhe përfaqësuesi i kompanisë së transportit

Burimi: www.sentragoal.gr