Opozita: Kryeministri dhe Ministri i MPJ te na informoje per bisedime te fshehta me Shqiperine

235

Greqi / Opozita “Nea Dhimokratia” i ben thirrje Kryeministrit Alexis Tsipras dhe Ministrit të Jashtëm Nikos Kotzias, ta informojne për “bisedimet sekrete” me Tiranën duke e quajtur marrëveshjen te dëmtuar në nivel kombëtar.

Diplomacia sekrete e z. Tsipras dhe Kotzia tashmë ka rezultuar me një marrëveshje kombëtare me Shkupin. Qytetarët e habitur tani po mësojnë se një marrëveshje e ngjashme po promovohet me Shqipërinë. Ne i bëjmë thirrje Kryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm që të informojnë menjëherë Parlamentin për atë që po flasin në fshehtësi me Tiranën. Negociatat e zotit Tsipras të të gjitha llojeve kushtuan  mjaftueshëm në Greqi, të fshehura dhe të dukshme “.