Tërmeti 4,8 Richter në jug të Kefalonisë

220

Tërmeti 4.8 Richter ndodhi në orët e para të mëngjesit të së enjtes në jug të Kefalonisë. Siç njoftoi Instituti Gjeodinamik i Observatorit Kombëtar të Athinës, tërmeti u regjistrua në orën 1:44, me fokusin e dridhjeve që ndodheshin në zonën nëndetare Jon, 44 km në jug-jugperëndim të Argostolit dhe 296 km në perëndim të Athinës, thellësi prej 5 km