Gripi: 21 të vdekur dhe 88 të shtruar në spital

470

Greqi / Vdekjet nga virusi i gripit po rriten dita ditës, dhe sipas regjistrimit të fundit nga Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik (EHOD), lista e gjatë e vdekjeve tani numëron 21 viktima, ndërsa 88  pacientë janë shtruar në spital. Sipas EHOD  vala e gript pritet që të ulet në mars.