Afganistan: Vritet kreu Shtetit Islamik

Bota

Drejtoria e Sigurisë Kombëtare në Kabul. njofton se dje te shtunen ne mbremje ne provincën Nangarhar, ne vendin e tij te fshehte eshte vrare Kreu i Shtetit Islamik të Afganistanit, Abu Saad Erbabi. Dhjetë anëtarë të tjerë të organizatës ekstremiste u vranë gjithashtu në operacionet tokësore dhe ajrore të nisura bashkërisht nga forcat afgane dhe të huaja,