Ariana Grande: Koncert bamirësie për viktimat në Mançester

Bota

Këngëtarja e famshme do të japë një koncert bamirësie në Mançester për viktimat e sulmit terrorist dhe biletat janë zhdukur brenda një kohe rekord!

Sapo kishte mbaruar koncertin Ariana Grande-së në Mançester, kur bomba shpërtheu në mesin e spektatorëve ku mbeten të vrarë 22 persona dhe duke plagosur më shumë se 100, përfshirë shumë fëmijë dhe prindër.

Incidenti I pakëndshëm ka tronditur këngëtaren që ka anuluar koncertet e mbetura të turneut. Por katër ditë më vonë ajo njoftoi synimin e saj për të dhënë një koncert bamirësie për viktimat e asaj nate, por edhe për të dërguar një mesazh të fortë për çdo drejtim.

«One Love Manchester» është quajtur koncerti i ardhshëm që do të jepet nga e njëjta përveç shumë artistëve si, Katy Perry, Maili Sairous si dhe Justin Bieber, i Coldplay dhe shumë më tepër. Biletat do të jepet falas për ata që kishin marrë pjesë në sulmin terrorist e natës koncert, ndërsa të tjerët do të duhet të paguajnë  40£. Interesi ishte i madh, aq i madh sa biletat janë shitur në vetëm gjashtë minuta, ndërsa të ardhurat janë llogaritur për të arritur 2,6 milion $.