Arrestohet 34-vjeçari shqiptar, ngacmonte seksualisht vajzat dhe gratë e reja.

368

Greqi / Sot në Janinë është arrestuar 34-vjeçari shqiptar që ngacmonte seksualisht gratë e reja, në zonën Kalutsiani pranë shtëpisë së pleqve. Kishte ditë që mediat vendase trajtonin këtë ngjarrje të rëndë për një njeri te rezikshëm që sulmonte vajazat dhe gratë duke i terorizuar ato ne ngacmime seksuale. Pas arrestimit doli se shqiptari kishte nje te kaluar lidhur me krimin.

Policia greke gjatë hetimt në ditët e fundit për sulmet ndaj grave, arriti të gjejë shqiptarin gjetur ku dhe është njohur nga dy viktima.  Në të vërtetë, ai dyshohet se ka pranuar se ai ngacmuar dy vajzat, por pohoi se ata ishin të vetmet.

Ndërkohë, policia ka përpiluar dosjen për shkelje të dinjitetit seksuale të përsëritura dhe të dorëzuar në kundërvajtje dhe ja ka kaluar Prokuroris së Janinës.