Incidenti ne ishullin Leros: Anijet e peshkimit turke hapin zjarr kundër peshkatarëve grekë!  

843

 

Sot ne mengjes ka ndodhur nje imcident i rende, rreth 400 metra larg bregdetit  te Leros, gjashte te shtënat ishin të mjaftueshme ndaj peshkatarëve grekë, të cilët u detyruan të largoheshin, ku me pas njoftuan rojet bregdetare te portit. Simbas peshkatareve greke largesia ishte rreth 200 metra larg. Dy avione luftarake greke kane detyruar dy anijete peshkimit turke te largohen nga brigjet e ishullit.

Duke folur në tv-Alpha, peshkatarë e dy anijeve greke, thane se ishin gjuajtur nga peshkatarët turq ne drejtim te tyre.

Në ditët e fundit, incidentet e peshkatarëve grekë dhe turke janë të mjaftueshëm, por incidenti i tanishëm është i pashembullt, thonë peshkatarët grekë.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: