Arrestohet shqiptari pas 18 vjetesh ne kerkim te Interpolit

Greqi

Për 18 vjet autoritetet italiane po kërkonin një shqiptar 56-vjeçar për trafik pesë kilogramë kokainë – Ata e gjetën atë në pikën kufitare të Kakavise

E konsideronte veten te lire dhe te haruar, por është prangosur ne Kakavi per te kaluar ne vendin fqinjë. Por fati kete dite nuk ka qenë me të, pasi një urdhër arresti evropian kërkuar nga Italia bën të mundur ndalimin e tij…

Bëhet fjalë për një shqiptar 56-vjeçar i cili ishte ne kerkim nga autoritetet italiane për 18 vjet. I arratisuri kishte ikur në vendin e tij, ku në mënyrë efektive fshehur, deri në momentin që ai vendosi të shkojë në Greqi . Por zyrtarët e Departamentit të kontrollit të pasaportave në pikën e kalimit kufitar të Kakavijë gjetur se urdhri ishte në pritje autoritetet italiane, në vitin 2000 në Bergamo ku dhe e prangosen Prokurori i Epirus ka filluar procedurën për dorëzimin e 56-vjeçarit  në Itali.