Balafas: BE-ja do të mbështesë Greqinë dhe Italinë per refugjatët

768

Nëse nuk ka një proces të sigurt dhe të qëndrueshëm të daljes, sistemi së shpejti ose më vonë do të arrijë kufijtë e saj. Menaxhimi i rrjedhjes nuk është çështje për shtetet anëtare,” theksoi zv/ministri për Politikën e Imigracionit, Yannis Balafas, duke theksuar nevojën për mbështetjen e BE-së për Greqinë dhe Italinë, vendet që mbajnë barrën e rëndë të Migrantit.

Në një intervistë me gazetën “Nea Selidha”, zoti Balafas tingëllon alarmin duke thënë se “çfarëdo strukture që krijojmë, nëse nuk ka një proces të sigurt dhe të qëndrueshëm të daljes, sistemi herët a vonë do të arrijë kufijtë e saj”, theksoi zv/ministri




Këtë e pëlqejnë %d blogues: