Balla mashtron publikisht, por u kerkon para edhe emigranteve

848

FOCUS NEWS / Sa me shume te genjesh aq me shume mendojne se te besojne. Sot deputeti Balla ne emer te PS ka deklaruar ne prani te mediave se qeveria ka dhene llogari para emigranteve ne Greqi. Nje mashtrim qe nuk i shkon pershtat kryetarit te grupit parlamentar te PS, nje turp qe nuk nderon kete politikan perball emigranteve shqiptare, ketij komuniteti te lene ne harese dhe te perbuzur. Por ai ka shkuar me tej duke lavderuar edhe “Ministrin e Shtetit per Diasporen” se ai paska bere nje pune te shkelqyer ne takimet qe ka pasur me migrantet ne Greqi. Me pathos ai u ka kerkuar emigranteve qe te kontribuojne me te holla …ne nje kohe kur duhej te bente autokritike qe tarifat ne sherbimet konsullore jane nga me te larta, ne nje kohe qe shqiptaret ne Greqi ne institucionet e ketij vendi i bejne ato falas.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: