Bisedë telefonike Rama-Mitsotakis

336

Hapja e kufirit te përbashkët, bisedë telefonike Rama-Mitsotakis

Greqia ka pezulluar lidhjet rrugore, detare dhe ajrore me Shqipërinë që nga 15 mars, si pjesë e masave për të kufizuar shpërndarjen e kurorëzimit.

Kyriakos Mitsotakis pati një bisedë telefonike me homologun e tij shqiptar, Edi Rama, sot të Mërkurën, raportojnë mediat vendase.

Kryeministrat e Greqisë dhe Shqipërisë diskutuan masat e marra nga të dy vendet për të trajtuar pandeminë e kurorëzimit, si dhe politikën e daljes për heqjen graduale të masave shtrënguese, në mënyrë që të rivendosin ndërlidhjen midis dy vendeve.

Kujtohet se Greqia ka pezulluar lidhjet rrugore, detare dhe ajrore me Shqipërinë që nga 15 mars, si pjesë e masave për të zvogëluar përhapjen e koronavirusit.